Over BillyBird

BillyBird vindt met drie regionale recreatieparken aansluiting bij de regio. Zo vindt jong en oud plezier en ontspanning bij Hemelrijk in Volkel, Drakenrijk in Reuver en Het Run in Drunen. . We zet ons elke dag opnieuw in om iedereen, samen of alleen, jong of oud, arm of rijk, 365 dagen per jaar en met ieder weertype plezier bieden. Er is plaats voor iedereen en iedereen zal dan ook altijd met open armen en een warme glimlach ontvangen worden. Hier mag alles, en niets moet. Wij doen ons uiterste best doen om dit waar te maken. Iedere seconde van de dag, 365 dagen per jaar.


Als je bij BillyBird werkt denken we aan:

Samen, gezellig, gemoedelijk, gastvriendelijk, vrolijk, ongedwongen, puur, authentiek, natuurlijk, laagdrempelig, voor iedereen en betaalbaar.

Kortom: altijd, iedere dag en met ieder weertype: Happy Together!Wie is BillyBird?

BillyBird is een gezellige en vrolijke vogel die graag vliegt en op onderzoek uitgaat, omdat hij nieuwsgierig is naar wat er te beleven is in de wereld. Hij houdt veel van natuur en ruimte, maar ook van samen veel plezier maken. Billy is het levende bewijs dat natuur en recreatie goed samen gaan.

Ook vindt hij het fijn om in gezelschap met anderen te zijn. Samen van de glijbaan af te glijden, samen te waterfietsen, maar ook gewoon lekker samen te luieren op het strand. Hij staat klaar voor iedereen, jong, oud, rijk en arm. Het maakt hem niet uit wie je bent, wat je doet of wat je afkomst is. Hij hoopt altijd dat je met een vrolijk en tevreden gevoel weer huiswaarts keert. Hij is een graag geziene gastheer , tovert ook bij de medewerkers een glimlach op het gezicht en zijn gasten brengen graag tijd met hem door.